kyrka_advent _pan
Mikael Larsson uppmärksammas som Hedersmedlem i samband med derbyt mot RimboFoto: Skånela IF

Mikael Larsson ny hedersmedlem i Skånela

Skånelas förre ordförande och tränare har utsetts till hedersmedlem och uppmärksammades i samband med derbyt mot Rimbo.

centrum_artikel_host

Mikael Larsson har gått från eget utövande till tränare, styrelsemedlem och ordförande i Skånela. Nu är han hedersmedlem och uppmärksammades i samband med derbyt. Utmärkelsen är den finaste man kan få som medlem i Skånela IF och han ses som en given kandidat för utmärkelsen.
– Förutom personliga utmärkelser för sitt otroliga engagemang har Mikael även varit starkt bidragande till att lyfta fram andra i föreningen till att få glänsa och ta plats. Både inom föreningen där han har fostrat många elitspelare, samt på nationell nivå genom att fostra landslagsspelare. Hans insats både på och utanför den gula linjen har varit ovärderlig, skriver Skånela på sin hemsida.

centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
connys_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

defacto_helsida
moderat_pan_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

agy_oppethus
dackskifte_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
pantamera_out
swedol_outsider
centrum_outsider_host