centrum_panorama_hostshopping
Foto: MIK/Instagram

MIK vann målrik tillställning

Märsta IK går till sommarlov som etta i Division 4 efter seger 4-3 mot Unik.

centrum_artikel_host

Unik gästade Midgårdsvallen på torsdagskvällen. Det bjöd på sju mål och lagen turades om att vara i ledning. Unik ledde med 1-0, MIK med 2-1, Unik kvitterade sen i början av andra och tog ledningen kort därpå. Elvis Mashilingi skickade in 3-3 i 56:e minuten. I 77:e minuten kunde Patricio Gonzales Jara sätta 4-3 på straff och bära tre poäng till Märsta. Övriga mål gjordes av Aleksandar Radulj som satte 1-1 och 2-1.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Sport På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

brobygget_2024
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
klara_outsider
connys