helsida_bostad
ArkivbildFoto: märsta.nu

MIK tappade poäng igen

Märsta IK tappade poäng i toppstriden igen efter 2-2 mot Brottby.

centrum_artikel_host

Trots ledning två gånger om och en man mer sista fem minuterna fick MIK bara med sig en poäng från bortamatchen mot Brottby. Brottby var onekligen heta i mötet och drog på sig hela åtta gula och ett rött kort. Mathyo Pato gav MIK ledningen i 10:e minuten och Elvis Mashilingi satte 2-1 med dryga halvtimmen kvar att spela. Brottby kvitterade i 79:e minuten och fick sedan Marcelius utvisad i 85:e. MIK har en match mer spelad än Fanna och ligger fyra poäng bakom. Risken är att det blir en för svår uppförsbacke. Andraplatsen verkar dock befäst med hela nio poäng ner till Håbo.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

ungdomsarbete_helsida
toppbanner
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
arbete_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
nrh