centrum_panorama_hostshopping
ArkivbildFoto: märsta.nu

MIK tappade poäng igen

Märsta IK tappade poäng i toppstriden igen efter 2-2 mot Brottby.

centrum_artikel_host

Trots ledning två gånger om och en man mer sista fem minuterna fick MIK bara med sig en poäng från bortamatchen mot Brottby. Brottby var onekligen heta i mötet och drog på sig hela åtta gula och ett rött kort. Mathyo Pato gav MIK ledningen i 10:e minuten och Elvis Mashilingi satte 2-1 med dryga halvtimmen kvar att spela. Brottby kvitterade i 79:e minuten och fick sedan Marcelius utvisad i 85:e. MIK har en match mer spelad än Fanna och ligger fyra poäng bakom. Risken är att det blir en för svår uppförsbacke. Andraplatsen verkar dock befäst med hela nio poäng ner till Håbo.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider