centrum_panorama_hostshopping
Segerlaget mot Sunnersta

MIK-seger mot Sunnersta

Märsta IK besegrade Sunnersta på onsdagskvällen med 3-0 och nu väntar seriefinal mot Fanna på söndag.

centrum_artikel_host

MiK fortsätter vinna i fyran, förra omgången blev det 3-3 men efter onsdagens match mot Sunnersta var det tre nya poäng igen. Patricio Ginzalez Jara gav MIK ledningen i 19:e minuten, ett resultat som stod sig till paus. I mitten av andra kom 2-0 via ett självmål och John Drugge avgjorde med 3-0 med en kvart kvar. Därmed är det upplagt för seriefinal på söndag mellan Fanna och MIK. Fanna har en hängmatta mot Uppsala-Kurd på torsdagskvällen, men oavsett vilket är det ettan mot tvåan i tabellen.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
pantamera_out
connys
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider