defacto_pan2020
Foto: MIK/Instagram

MIK körde över Uppsala-Kurd igen

Division 4 vände i helgen och Märsta IK krossade på nytt Uppsala-Kurd.

centrum_artikel_host

I seriepremiären vann MIK med hela 11-0 mot Uppsala-Kurd. På söndagen vände serien för MIK. Slutresultatet skrevs till hela 7-2 för MIK efter 4-0 20 minuter in i matchen.
– Därefter blir det otroligt lojt och bekvämt och två reduceringar före paus gör att matchen skulle kunna leva. Vi höjer oss till andra utan någon vidare beröm för det trots allt. Däremot är det en skillnad i både inställningen och tempot på boll vilket gör att vi kan vinna den andra halvleken med 3-0 och få till slutresultatet 7-2, skriver MIK via Instagram.

Närmast väntar Unik på torsdag hemma i Märsta. En match mellan tvåan MIK och trean Unik, men det skiljer hela åtta poäng mellan lagen. Efter elva omgångar är Fanna etta på 34 poäng, MIK tvåa på 31. Returmöte mellan lagen sker först 9/9 på Midgårdsvallen.

joes-helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

connys_helsida
dack_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

centrum_host_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

defacto_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
pantamera_out
nrh
joes_outsider
centrum_outsider_host