sap_pan23
Foto: MIK/Instagram

MIK körde över Uppsala-Kurd igen

Division 4 vände i helgen och Märsta IK krossade på nytt Uppsala-Kurd.

centrum_artikel_host

I seriepremiären vann MIK med hela 11-0 mot Uppsala-Kurd. På söndagen vände serien för MIK. Slutresultatet skrevs till hela 7-2 för MIK efter 4-0 20 minuter in i matchen.
– Därefter blir det otroligt lojt och bekvämt och två reduceringar före paus gör att matchen skulle kunna leva. Vi höjer oss till andra utan någon vidare beröm för det trots allt. Däremot är det en skillnad i både inställningen och tempot på boll vilket gör att vi kan vinna den andra halvleken med 3-0 och få till slutresultatet 7-2, skriver MIK via Instagram.

Närmast väntar Unik på torsdag hemma i Märsta. En match mellan tvåan MIK och trean Unik, men det skiljer hela åtta poäng mellan lagen. Efter elva omgångar är Fanna etta på 34 poäng, MIK tvåa på 31. Returmöte mellan lagen sker först 9/9 på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Sport Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

ica_helsida
hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

division 3

Föll mot topplaget

Sport Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

joes-helsida
division 3

Oavgjort i viktiga streckmatchen

Sport Märsta IK och Rinkeby United spelade 2-2 i en viktig streckmatch. Märsta IK låg under med 0-2 men kom ikapp sista tio minuterna.

moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Sport I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport På fredag kväll är det derby i Division 6, inga matcher spelas sen på lördag medan Märsta IK tar sig an Västerås IK på söndag.

division 3

MIK pressade tabelltvåan

Sport Märsta IK pressade tabelltvåan och var bara minuter från tre poäng innan Bollstanäs kunde kvittera på övertid.

sap_sep23_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Helgens matcher startar redan på fredag kväll med match för Sigtuna IF på hemmaplan och avslutas på måndag när Bollstanäs kommer till Midgårdsvallen för match mot Märsta IK.

division 6

Förlust för Sigtuna IF i omstarten

Sport I en spännande match i Division 6 Västra mellan Runhällens BoIS och Sigtuna IF slutade det med en knapp seger för hemmalaget. Slutresultatet skrevs till 3-2 till förmån för Runhällens BoIS, och detta var även ställningen i halvtidspausen.

connys_helsida
division 3

Fanna besegrade Märsta IK

Sport I en intensiv och tätt omstridd match på Fanna IP lyckades hemmalaget Fanna BK ta en imponerande seger över Märsta IK med en slutställning på 2-1. Matchen bjöd på en känslofylld resa genom 90 minuter fyllda av spänning, mål och passionerat spel från båda sidor.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredag kväll är det full fart i den lokala fotbollen. Märsta IK spelar mot Fanna borta i Enköping.

nrh_sigtuna
division 6

Seger i omstarten för Wiggan

Sport I en viktig match i Division 6 Östra Uppland ställdes Wigör mot Lohärad. Trots ett tidigt underläge visade Wigör styrka och vände matchen till sin fördel, slutresultatet blev 3-1 till deras förmån, med 2-1 i paus.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
gothia cup

Sigtuna City enda lokala laget på Gothia Cup

Sport Sigtuna City, det enda laget från Sigtuna kommun som deltar i årets Gothia Cup, gjorde en stark debut i turneringen genom att vinna sin första match i P13-kategorin. Laget visade upp en imponerande prestation och säkrade en överlägsen 5-1-seger mot sina motståndare.

Märsta IK föll mot Procyon

Sport Märsta IK förlorade mot Procyon i en het match i Division 3 Norra Svealand. Trots en stark insats och mål av Moses Weah Junior Hoffman och Troy Linnes räckte det inte för Märsta IK att komma ikapp.

Så spelar bygdens lag

Sport Bygdens lag har några matcher kvar innan sommarlovet. Du hittar spännande matcher runt om i kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
joes_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
pantamera_out
socialdem_sep23_outsider
hockeyskola_outsider
swedol_outsider
moderat_bli_medlem
centrum_outsider_host