centrum_panorama_hostshopping
Foto: MIK/Instagram

MIK klara för final

Märsta IK är klara för final i Upplandscupen efter 3-1 borta mot Bälinge.

centrum_artikel_host

Segertåget rullar vidare för MIK som nyligen blev klart för Division 3. Nu kan man också vinna Upplands Cupen och säkra sig en plats i Svenska Cupen. Detta efter 3-1 mot Bälinge i torsdags. Bälinge hade en bonusstraff och tog den direkt efter att MIK:s Benjamin Suskic svarat för 1-0. Kort därpå satte Elvis Mashilingi 2-1 för MIK vilket stod till paus.

I andra fokuserar MIK mer på försvarsspelet vilket gav resultat framåt i banan, MIK dominerade och punkterade matchen genom mål av Moses Hoffman i 56:e minuten. Nu väntar Studenternas IP och match mot Roslagsbro som går upp i fyran till nästa år men som har bonusstraff med sig.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

centrum_host_helsida
joes-helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

connys_helsida
ica_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

dack_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
pantamera_out
joes_outsider
dack_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh
swedol_outsider
ica_outsider