centrum_panorama_hostshopping
Märsta IK tog sig vidare till final i Upplandscupen.Foto: Insändarbild/Märsta IK

MIK klara för final

Märsta IK tog sig vidare till final Upplandscupen efter 6-3 borta mot Skokloster.

centrum_artikel_host

Det skiljde tre divisioner mellan lagen i semifinalen av Upplandscupen vilket innebar att Skokloster fick tre straffar. Samtliga straffar förvaltades väl av hemmalaget och innebar att man kunde hänga kvar i målprotokollet. MIK ledde med 2-1 i paus efter mål av Kevin Toure samt ett självmål. I andra gör Hoffman 3-1 innan Skokloster reducerar med en straff. Lukas Makdesi ökar på till 4-2 och direkt därpå gör Skokloster 4-3 på straff. Skokloster går för kvittering men på övertid kommer 5-3 och 6-3 genom Samuel Alfarhan. Först satte han en straff och därefter en frispark. Nu möter MIK vinnaren mellan Procyon och Sunnersta 29:e oktober.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

brobygget_2024
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
connys
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host