moderat_pan_nov
Foto: MIK/insändarbild

MIK i cupfinal på lördag

Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

centrum_artikel_host

MIK har redan nått Division 3 efter kvalet på Gotland för ett par veckor sedan. Under oktober har man passat på att spela i Upplandscupen och nu är det dags för final mot Roslagsbro som avancerat till fyran. Det blir en tuff match spår tränare Philip Alouch. Det kan även skrivas historia i och med att MIK aldrig vunnit Upplandscupen. Dessutom står en plats i Svenska Cupen på spel. För två år sedan vann Rosersberg UC och fick möta Division 2-lag på Råbergsvallen.

Efter matchen kommer man att vila någon vecka från fotbollen för att därefter hålla öppna träningar för provspelare och därefter startar man upp försäsongen i januari. Men förberedelserna får vänta menar Alouch. All fokus är på matchen på den allsvenska arenan Studenternas. Avspark är 17.30 med fri entré. Man hoppas på stort följe från Märsta till Uppsala.

vintermarknad_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

connys_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

julmarknad_2022
dackskifte_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
connys
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
nrh