nationaldagen_pan

MIK hjälpte RIK som är ny tvåa

Bygdens lag hjälptes åt på traven under söndagen. Märsta IK plockade poäng av Håbo och därmed är Rosersberg ny tvåa efter seger mot Vattholma.

centrum_artikel_host

Håbo FF och Märsta IK spelade oavgjort på söndagen efter att Kevin Sarajlija kvitterat med 25 minuter kvar av matchen. Därmed tappade Håbo poäng i toppstriden vilket gynnade Rosersbergs IK som mötte Vattholma på bortaplan.

På Änglavallen i Vattholma gjorde RIK processen kort med hemmalaget. Redan efter en kvart var det 3-0 till RIK efter mål av Brolund och två av Edin. I andra ökade Brolund på och Andreas Munter fastställde slutresultatet i 76:e minuten. RIK är därmed tvåa i tabellen efter UNIK, om två veckor är det seriefinal som mycket väl kan avgöra vilket lag som kliver upp i trean. Det är tajt i toppen och lag två och tre får troligtvis även kvala till Division 3.

För Märsta väntar match hemma mot Brottby på torsdag och RIK möter Rasbo hemma på lördag. MIK kan vid seger också blanda sig in i kvalstriden.

centrum_host_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

connys_helsida

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp_eu_outsider
pantamera_out
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host