moderat_fokus_pan

MIK hjälpte RIK som är ny tvåa

Bygdens lag hjälptes åt på traven under söndagen. Märsta IK plockade poäng av Håbo och därmed är Rosersberg ny tvåa efter seger mot Vattholma.

centrum_artikel_host

Håbo FF och Märsta IK spelade oavgjort på söndagen efter att Kevin Sarajlija kvitterat med 25 minuter kvar av matchen. Därmed tappade Håbo poäng i toppstriden vilket gynnade Rosersbergs IK som mötte Vattholma på bortaplan.

På Änglavallen i Vattholma gjorde RIK processen kort med hemmalaget. Redan efter en kvart var det 3-0 till RIK efter mål av Brolund och två av Edin. I andra ökade Brolund på och Andreas Munter fastställde slutresultatet i 76:e minuten. RIK är därmed tvåa i tabellen efter UNIK, om två veckor är det seriefinal som mycket väl kan avgöra vilket lag som kliver upp i trean. Det är tajt i toppen och lag två och tre får troligtvis även kvala till Division 3.

För Märsta väntar match hemma mot Brottby på torsdag och RIK möter Rasbo hemma på lördag. MIK kan vid seger också blanda sig in i kvalstriden.

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

defacto_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

moderat_fokus_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

nrh_sigtuna

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

hockeyskola_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

connys_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

ica_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

centrum_host_helsida
sap_sep23_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

adhd_kommun
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
pantamera_out
moderat_bli_medlem
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
kommun_skoterska_outsider
joes_outsider
ica_outsider
connys
swedol_outsider
kommun_adhd_outsider
socialdem_sep23_outsider
hockeyskola_outsider