centrum_panorama_hostshopping

MIK föll på nytt – Sjunde raka nederlaget

Det går fortsatt tungt för Märsta IK och på onsdagskvällen kom 0-5 mot Sunnersta på Midgårdsvallen.

centrum_artikel_host

Märsta IK var chanslösa mot Sunnersta i lördagens match på Midgårdsvallen. Sunnersta dominerade från start och hade stort spelövertag. De ledde med 1-0 i paus efter ett välplacerat avslut i straffområdet.

Märsta IK lyckades endast få till ett skott på mål under hela matchen, ett långskott från 30 meter som Sunnerstas målvakt enkelt plockade ner. Sunnersta visade upp en stabil defensiv och hade full kontroll på Märstas försök till omställningar.

I anfallsspelet var Sunnersta kliniska och straffade Märsta flertalet gånger i straffområdet. Fyra av målen kom genom avslut i boxen, medan ett av målen var ett imponerande skott i krysset som innebar 4-0. Märsta IK bidrog dessutom med ett självmål som förvärrade deras situation.

Som om förlusten inte var nog, blev Märstas tränare Philip Alouch utvisad i slutet av matchen och kommer att missa nästa match.

Efter nio omgångar ligger Märsta IK näst sist i tabellen och har inte tagit en enda poäng på de senaste sju matcherna. Avståndet upp till lagen ovanför nedflyttningsstrecket börjar bli stort, och om den negativa trenden inte vänder snart, ser det ut att bli spel i Division 4 nästa säsong.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

brobygget_2024

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

Sport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
centrum_outsider_host