centrum_panorama_hostshopping
Märsta IK lyckades inte vinna seriefinalen. OBS! ArkivbildFoto: Märsta IK/Instagram

MIK föll i seriefinalen

Märsta IK förlorade seriefinalen mot Fanna och därmed föll man för första gången i år.

centrum_artikel_host

Efter sju matcher med segrar och en oavgjord var det seriefinal på Fanna IP. Både Fanna och MIK stod på 22 poäng vardera inför matchen. Målskyttet inledde Leonard Levenhagen redan i sjunde minuten. Levenhagen friställdes framför Daniel Wennberg och gjorde inget misstag. Fanna har bud på fler mål men mitt i pressen sticker MIK emellan och får in en boll i mål, dock visar det sig vara offside och det var 1-0 i paus.

Filip Rahula visas ut för MIK i samband med en straffsituation, straffen den sätter Fannas Andreas Larsson säkert. MIK går sista 20 för kvittering och det blir chanser åt båda håll, dock står sig resultatet. Därmed får MIK nöja sig med att vara tvåa för tillfället. Närmast väntar derby på nationaldagen mot Rosersbergs IK med avspark 14.00 på Midgårdsvallen.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

mp_tack_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
brobygget_outsider
centrum_outsider_host