sap_pan23
Märsta IK lyckades inte vinna seriefinalen. OBS! ArkivbildFoto: Märsta IK/Instagram

MIK föll i seriefinalen

Märsta IK förlorade seriefinalen mot Fanna och därmed föll man för första gången i år.

centrum_artikel_host

Efter sju matcher med segrar och en oavgjord var det seriefinal på Fanna IP. Både Fanna och MIK stod på 22 poäng vardera inför matchen. Målskyttet inledde Leonard Levenhagen redan i sjunde minuten. Levenhagen friställdes framför Daniel Wennberg och gjorde inget misstag. Fanna har bud på fler mål men mitt i pressen sticker MIK emellan och får in en boll i mål, dock visar det sig vara offside och det var 1-0 i paus.

Filip Rahula visas ut för MIK i samband med en straffsituation, straffen den sätter Fannas Andreas Larsson säkert. MIK går sista 20 för kvittering och det blir chanser åt båda håll, dock står sig resultatet. Därmed får MIK nöja sig med att vara tvåa för tillfället. Närmast väntar derby på nationaldagen mot Rosersbergs IK med avspark 14.00 på Midgårdsvallen.

sap_sep23_helsida
skanela_helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

pantamera_avc_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

defacto_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

moderat_fokus_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

connys_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

ica_helsida
hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

joes-helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

nrh_sigtuna
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

socialdem_sep23_outsider
pantamera_out
connys
ica_outsider
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
joes_outsider
hockeyskola_outsider
skanela_outsider
moderat_bli_medlem
ridskola_2020_outsider