defacto_pan2020
Roslagsbro och Märsta IK inför matchenFoto: Upplands FF

MIK föll i finalen

MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

centrum_artikel_host

Det började bra för MIK med mål efter 25 minuter genom Benjamin Suskic. Ledningen varade till drygt en timme när Roslagsbro kvitterade genom Oscar Juoperi. Samme Juoperi gav sitt lag ledningen kort därpå och fick även chansen från straffpunkten att göra ett äkta hattrick men Daniel Wennberg i MIK-målet räddade. 3-1 kom dock med 10 minuter kvar att spela och MIK var ett slaget lag. Först i 93:e minuten reducerade MIK till 3-2 men då var det försent. Roslagsbro fick lyfta bucklan och tog en plats till Svenska cupen 2023. För MIK:s del blev det i alla fall avancemang till trean men ingen ”dubbel”.

adhd_kommun
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Sport Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

division 3

Föll mot topplaget

Sport Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

moderat_fokus_helsida
division 3

Oavgjort i viktiga streckmatchen

Sport Märsta IK och Rinkeby United spelade 2-2 i en viktig streckmatch. Märsta IK låg under med 0-2 men kom ikapp sista tio minuterna.

defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Sport I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport På fredag kväll är det derby i Division 6, inga matcher spelas sen på lördag medan Märsta IK tar sig an Västerås IK på söndag.

division 3

MIK pressade tabelltvåan

Sport Märsta IK pressade tabelltvåan och var bara minuter från tre poäng innan Bollstanäs kunde kvittera på övertid.

hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Helgens matcher startar redan på fredag kväll med match för Sigtuna IF på hemmaplan och avslutas på måndag när Bollstanäs kommer till Midgårdsvallen för match mot Märsta IK.

division 6

Förlust för Sigtuna IF i omstarten

Sport I en spännande match i Division 6 Västra mellan Runhällens BoIS och Sigtuna IF slutade det med en knapp seger för hemmalaget. Slutresultatet skrevs till 3-2 till förmån för Runhällens BoIS, och detta var även ställningen i halvtidspausen.

centrum_host_helsida
division 3

Fanna besegrade Märsta IK

Sport I en intensiv och tätt omstridd match på Fanna IP lyckades hemmalaget Fanna BK ta en imponerande seger över Märsta IK med en slutställning på 2-1. Matchen bjöd på en känslofylld resa genom 90 minuter fyllda av spänning, mål och passionerat spel från båda sidor.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredag kväll är det full fart i den lokala fotbollen. Märsta IK spelar mot Fanna borta i Enköping.

mp_ute_helsida
division 6

Seger i omstarten för Wiggan

Sport I en viktig match i Division 6 Östra Uppland ställdes Wigör mot Lohärad. Trots ett tidigt underläge visade Wigör styrka och vände matchen till sin fördel, slutresultatet blev 3-1 till deras förmån, med 2-1 i paus.

connys_helsida
gothia cup

Sigtuna City enda lokala laget på Gothia Cup

Sport Sigtuna City, det enda laget från Sigtuna kommun som deltar i årets Gothia Cup, gjorde en stark debut i turneringen genom att vinna sin första match i P13-kategorin. Laget visade upp en imponerande prestation och säkrade en överlägsen 5-1-seger mot sina motståndare.

Märsta IK föll mot Procyon

Sport Märsta IK förlorade mot Procyon i en het match i Division 3 Norra Svealand. Trots en stark insats och mål av Moses Weah Junior Hoffman och Troy Linnes räckte det inte för Märsta IK att komma ikapp.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_ute_outsider
kommun_adhd_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
kommun_skoterska_outsider
hockeyskola_outsider
moderat_bli_medlem
swedol_outsider
pantamera_out
connys
nrh
ridskola_2020_outsider