kyrka_advent _pan
Roslagsbro och Märsta IK inför matchenFoto: Upplands FF

MIK föll i finalen

MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

centrum_artikel_host

Det började bra för MIK med mål efter 25 minuter genom Benjamin Suskic. Ledningen varade till drygt en timme när Roslagsbro kvitterade genom Oscar Juoperi. Samme Juoperi gav sitt lag ledningen kort därpå och fick även chansen från straffpunkten att göra ett äkta hattrick men Daniel Wennberg i MIK-målet räddade. 3-1 kom dock med 10 minuter kvar att spela och MIK var ett slaget lag. Först i 93:e minuten reducerade MIK till 3-2 men då var det försent. Roslagsbro fick lyfta bucklan och tog en plats till Svenska cupen 2023. För MIK:s del blev det i alla fall avancemang till trean men ingen ”dubbel”.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
julmarknad_2022
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

defacto_helsida
agy_oppethus
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
connys
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
nrh
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
ridskola_2020_outsider