Foto: MIK/Instagram

MIK avgjorde på övertid – Klart för kvartsfinal

Märsta IK gick vidare till kvartsfinal i Upplandscupen efter 3-2 mot Enköpings IS. Men det satt långt inne, först i förlängningen kom avgörandet.

centrum_artikel_host

EIS satte sina två bonusstraffar. Märsta IK kvitterade till 1-1 i 38:e minuten efter mål av Filip Rauhala. En kvart in i andra kom 2-1 för MIK genom Lukas Makdesi. EIS tog sin bonusstraff kort därpå och 2-2 stod sig matchen ut. MIK har ett stort spelövertag men lyckas bara få in två mål under ordinarie tid. Även i förlängningen var det bra tryck från MIK, men utan utdelning. Matchen såg ut att gå till straffar. I sista minuten slår Amuel Alfarhan till med ett kanonskott. Därefter blåser domaren av matchen. Ett vilt kämpande hemmalag och en storspelande målvakt var nära att slå ut MIK. Nu går man vidare till kvartsfinal mot Alsike eller Gräsö. Vinnaren av Upplandscupen får en plats i svenska cupen.

storemore_helsida
defacto_helsida
slottsby_helsida
wenngarn_jul_helsida
ica_helsida
joes-helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

pantamera_avc_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

connys_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_outsider_host
ica_outsider
pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
joes_outsider
storemore_out