eu_valet_panorama
Foto: Märsta IK/Instagram

MIK ångar på i fyran – Förlust för RIK

Märsta IK vann stort i Division 4 på fredagskvällen, men samtidigt föll Rosersbergs IK i Uppsala.

centrum_artikel_host

Inget verkar stoppa Märsta IK i fyran, laget har tre raka segrar efter att man besegrat Heby på fredagskvällen med 6-0. John Drugge svarade för två av målen, det var 2-0 i paus och i andra kom fyra mål. Övriga målskyttar var Patricio Gonzales Sara, Mortda Zatki, Xavier Espinoza Contreras och Elvis Mashilingi.
– Matchen i sig var inte någon toppinsats. Framförallt första halvlek lämnar mer att önska spelmässigt. Vi höjer oss i andra och sammanfattningsvis gör vi ändå en bra insats. Fantastiskt jobb och inställning, men vi vill ha mer, skriver MIK via Instagram.

För Rosersbergs del gick det sämre, Palestinska vann med 3-0 i Uppsala. Palestinska hade 2-0 i paus och 3-0 kom i 90:e minuten. Rosersberg står på en seger på två matcher i serien. Derby mellan RIK-MIK är det först på nationaldagen då MIK är hemmalag på Midgårdsvallen.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
bygdensdag_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

eldsjal2024_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

seniormassa_pan

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

pantamera_avc_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
connys