moderat_fokus_pan
Foto: Märsta IK/Instagram

MIK ångar på i fyran – Förlust för RIK

Märsta IK vann stort i Division 4 på fredagskvällen, men samtidigt föll Rosersbergs IK i Uppsala.

centrum_artikel_host

Inget verkar stoppa Märsta IK i fyran, laget har tre raka segrar efter att man besegrat Heby på fredagskvällen med 6-0. John Drugge svarade för två av målen, det var 2-0 i paus och i andra kom fyra mål. Övriga målskyttar var Patricio Gonzales Sara, Mortda Zatki, Xavier Espinoza Contreras och Elvis Mashilingi.
– Matchen i sig var inte någon toppinsats. Framförallt första halvlek lämnar mer att önska spelmässigt. Vi höjer oss i andra och sammanfattningsvis gör vi ändå en bra insats. Fantastiskt jobb och inställning, men vi vill ha mer, skriver MIK via Instagram.

För Rosersbergs del gick det sämre, Palestinska vann med 3-0 i Uppsala. Palestinska hade 2-0 i paus och 3-0 kom i 90:e minuten. Rosersberg står på en seger på två matcher i serien. Derby mellan RIK-MIK är det först på nationaldagen då MIK är hemmalag på Midgårdsvallen.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

moderat_fokus_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

hockeyskola_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

pantamera_avc_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

ica_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

nrh_sigtuna
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

sap_sep23_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider
moderat_bli_medlem
pantamera_out
ica_outsider
connys
nrh
socialdem_sep23_outsider
swedol_outsider