valstadagen_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Midgårdsbadet öppnar upp

Midgårdsbadets innedel öppnar från och med 15:e juli.

centrum_artikel_host

Nu kan allmänheten återigen besöka Midgårdsbadet, detta sedan förvaltningen fattat beslut om att öppna innedelen. Midgårdsbadet har hållit stängt för allmänheten sedan i höstas. 15:e juli öppnar badet upp med sommartider. Utebadet kommer hålla stängt. Sigtuna Fritidscenter kommer öppna 15:e augusti.

Bakgrunden till att Midgårdsbadets utedel håller stängt är på grund av osäkerhet kring coronarestriktioner samt att förberedelserna för öppning av badet behöver starta kring februari. FHM mildrade restriktioner och rekommendationer från 1:a juli.

Här kan du läsa mer om Midgårdsbadet

valstadagen

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

centrum_host_helsida
connys_helsida

Morgonkollen

Notiser märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

elon_helsida

Nationaldagsfirande i Sigtuna och Valsta

Nyheter Invånarna i Sigtuna och Valsta ser fram emot att fira den svenska nationaldagen den 6 juni med en dag full av festligheter och samhörighet. Borgmästarängen i Sigtuna stad och Valsta centrum förbereder sig för att bli epicentrum för det spännande firandet, där invånare i alla åldrar förväntas samlas.

joes-helsida
Wenngarns_cafe_helsida

Stulen moped hittades och återlämnades

Blåljus I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

Morgonkollen

Notiser märsta.nu ger dig den senaste morgonkollen med aktuella nyheter och information för dagen. Här är sammanfattningen:

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu 30 maj! En vacker morgon hälsar oss välkomna till en ny dag i kommunen med behagliga temperaturer och en del trafikrelaterade nyheter att hålla koll på.

mp_helsida

Rekordmånga butiksstölder och snatterier

Nyheter Enligt nyligen släppt statistik från Brottsförebyggande rådet (Brå) har antalet anmälda butiksstölder och snatterier i Sigtuna kommun nått en alarmerande nivå. Under april 2023 rapporterades fler brott av denna typ än någon annan månad sedan november 2012.

nrh_sigtuna

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 29 maj: Väder, kollektivtrafik, blålju och trafikläge

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
student_outsider
joes_outsider
valstadagen_outsider
mp_outsider
wenngarn_outsider
pantamera_out
connys
nrh