centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Midgårdsbadet öppnar upp

Midgårdsbadets innedel öppnar från och med 15:e juli.

centrum_artikel_host

Nu kan allmänheten återigen besöka Midgårdsbadet, detta sedan förvaltningen fattat beslut om att öppna innedelen. Midgårdsbadet har hållit stängt för allmänheten sedan i höstas. 15:e juli öppnar badet upp med sommartider. Utebadet kommer hålla stängt. Sigtuna Fritidscenter kommer öppna 15:e augusti.

Bakgrunden till att Midgårdsbadets utedel håller stängt är på grund av osäkerhet kring coronarestriktioner samt att förberedelserna för öppning av badet behöver starta kring februari. FHM mildrade restriktioner och rekommendationer från 1:a juli.

Här kan du läsa mer om Midgårdsbadet

defacto_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

humbacken_helsida
connys_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

pantamera_avc_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

moderat_pan_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh
humbacken_outsider
swedol_outsider