centrum_panorama_hostshopping
Foto: MMS-Bild

Mest klickat 2022 på märsta.nu

Året börjar gå mot sitt slut och bara fyra dagar återstår. I och med det så kan du här ta del av Årets mest lästa nyheter.

centrum_artikel_host

2022 var händelserikt på märsta.nu med ett varierat inslag av nyheter. Året startade med pandemi och restriktioner och slutar med inflation och energikris som påverkar kommuninvånare. Vi har även haft ett val utan maktskifte. När det gäller trafiken på märsta.nu räknades 743 000 användare in vilket är på samma nivå som 2021. Cirka 70 000 användare räknas in varje månad på märsta.nu.

Mest klickat
1. Mordförsök i Valsta
2. Explosion i Odensala
3. Man skjuten vid krog
4. Man ihjälskjuten på Norrbacka
5. Anrika caféet slår igen
6. Prishöjning på SL-kort
7. Smällar från flygplan över Vidbo
8. Paludan kommer till Valsta
9. Hyresgäster hotades med böter på grund av nedskräpning
10. McDonalds kommer till Märsta
11. Valet 2022: Rösträkningen på märsta.nu

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
dack_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

defacto_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

joes-helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

centrum_host_helsida
ica_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
swedol_outsider
centrum_outsider_host
nrh
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
ica_outsider
dack_outsider