kyrka_advent _pan
Foto: Pressbild/Rosersbergs IK

Meriterad tränare tar över RIK

Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

centrum_artikel_host

Magnus ”Binge” Jäderlund har anlitats som tränare för RIK för den kommande säsongen i Divison 1. Jäderlund har tjugo års erfarenhet från innebandy på högsta nivå, både nationell och internationell. Han meritlista innehåller bland annat tre SM-silver, Champions cup-guld och två gånger utsedd till Årets tränare i Superligan.
– Detta är en ledare med enorm erfarenhet av coaching, föreningsutveckling och ledarskap, säger Fredrik Raschke, sportchef.

Raschke säger vidare att det känns otroligt stimulerande med Jäderlund i laget.
– Att bygga lag är så mycket mer än bara spelare, för att laget ska fungera så måste gruppen fungera vilket börjar med ledarstaben. Med Magnus vid rodret så har vi säkerställt en viktig del i att skapa förutsättningar för både utveckling, framgång och glädje!

damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

dackskifte_helsida
agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

moderat_pan_helsida
connys_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
dackskifteoutsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host