eldsjal2024_pan
Melwin Blom tar emot priset som Årets lärlingFoto: Pressbild

Melwin Blom prisas som Årets lärling

Melwin Blom som praktik hos Fors Måleri & Entreprenad tilldelades priset som Årets lärling.

centrum_artikel_host

Företagarna i Sigtuna kommun har delat ut priset som Årets lärling till Melwin Blom på Yrkesgymnasiet i Uppsala. Han gör sin praktik, så kallad APL hos FME Bygg och Måleri. Melwin får 5000 kronor ur Stiftelsen Monica och Olle Janssons minne. Det var femte gången som en lärling hos FME får priset. Stipendieutdelningen skedde nyligen och inkluderade deltagande från Företagarna i Sigtuna, leverantören LL Trä, Peter Fors, VD för FME, läraren Andreas Hedin från Yrkesgymnasiet, rektorn Besse Blad och Elias Yavuz samt Pernilla Olsen från Företagarna.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

connys_helsida
steningekompani_helsida
storemore_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host