moderat_sep_pan
Teamet på SMFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Medaljregn över Kim Taekwondo på SM

Kim Taekwondo har varit på SM med 14 tävlande och kom hem med hela 11 medaljer.

centrum_artikel_host

Vilken helg det har varit för Kim taekwondo på SM i Fryshuset i Stockholm. Hela elva medaljer blev det när tävlingarna summeras från de 14 deltagarna, från minior till masterklass. Fyra guld kammade Edin Dizdarevic, Nazaah Waliullah, Ema Zecirovic och Tea Karlberg hem.

Tre av Kim Taekwondos kampsportare är nu topprankade i hela Sverige inför 2022; Nazaah Waliullah, Ema Zecirovic och Tea Karlberg. Första januari är det Nordiska Mästerskapen för några i klubben.

pantamera_avc_helsida
toppbanner
ungdomsarbete_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

defacto_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
nrh
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
arbete_outsider