sap_feb_pan
Tomas Bengtsson, Palle Storm, Eva Olesjö och Robert Bergqvist på plats i GöteborgFoto: Insändarbild/IFK Märsta

Medaljregn för IFK Märsta på Veteran-SM

Under den gångna helgen deltog IFK Märsta med fyra aktiva atleter på Veteran SM på den anrika Slottsskogsvallen i Göteborg, som i år dessutom firade sitt 100-årsjubileum. De tre tävlingsdagarna visade sig vara framgångsrika för klubben, vilket resulterade i hela fem medaljer.

centrum_artikel_host

Robert Bergqvist, tävlande i Män 35-klassen, visade upp imponerande prestationer genom att erövra ett Guld i Kula samt ett Silver i Diskus. Tomas Bengtsson, som tävlar i Män 60-klassen, imponerade också genom att ta ett Silver i Stavhopp och ett Brons i Höjdhopp.

Eva Olesjö representerade klubben i Kvinnor 50-klassen och säkrade en Silvermedalj i Tresteg, samt en stark femte plats i Diskus. Palle Storm, som tävlar i Män 45-klassen, presterade väl genom att nå fjärde plats i Kula och femte plats i både viktkastning och Slägga.

Denna tävling fungerade också som ett värdefullt genrep inför nästa års Veteran VM, som kommer att äga rum i augusti. Det förväntas att mellan 5000 och 7000 aktiva från hela världen kommer att tävla i detta prestigefyllda evenemang.

IFK Märsta kan vara stolta över sina atleters framgångar på Veteran SM och ser nu fram emot att göra sitt bästa under nästa års Veteran VM för att representera klubben och landet på bästa sätt.

centrum_host_helsida
foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

skridskodisco_helsida
steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
foraldranatverk_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out