moderat_sep_pan
Linda ÖstlundFoto: Pressbild

MED startar om i Sigtuna

Efter några års idé startar nu MED upp i Sigtuna igen med sigtunabonbon Linda Östlund som ordförande: - Vi märker av att intresset för vår politik ökar och att många av kommunens invånare är trötta på hur kommunen sköts, säger Linda i ett pressmeddelande.

centrum_artikel_host

I samband med förra valet satsade MED stort med före detta socialdemokratiska profilerna Anna Kalles och Marcus Brixskiöld. Trots starka affischnamn knep man inga mandat till KF och lokalföreningen lades sen ner. Med tio månader kvar till val är det dags att damma av partiklubban igen. Linda Östlund ska leda partiet i valrörelsen i Sigtuna.
– Vi märker av att intresset för vår politik ökar och att många av kommunens invånare är trötta på hur kommunen sköts. Skattemedel används på ett slösaktigt vis, viktig kärnverksamhet nedprioriteras och otryggheten ökar. Detta vill, och kan, vi ändra på, säger Linda Östlund, ordförande för Medborgerlig Samling i Sigtuna.

Enligt ett pressmeddelande så ökar intresset för MED.
– Vi ser här i Sigtuna att allt fler får upp ögonen för oss, vilket är jättekul! Vi märker att det finns en ökad efterfrågan här på politiker som inte bara pratar, utan faktiskt gör någonting. Och vi lovar att vi inte kommer att ligga på latsidan. Vi vill arbeta för att öka tryggheten i hela Sigtuna kommun. En annan fråga som vi brinner för är vår infrastruktur, våra vägar som verkligen skulle behöva uppdateras samt Arlanda och vikten av att flygplatsen får utvecklas och växa. Sigtuna förtjänar bättre, fortsätter Linda Östlund.

centrum_sommar2022_helsida
toppbanner
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

valet2022

Öhlund: Vi agerar vågmästare

Politik Efter beskedet om att kommunledningen ska vara i minoritet har Sverigedemokraterna beslutat att agera vågmästare och lägga en egen budget i fullmäktige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
arbete_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
galan_outsider