MC-förare tills sjukhus efter olycka i Valsta

En MC-förare fick föras till sjukhus efter en trafikolycka i Valsta under lördagskvällen.

centrum_artikel_host

Vid 20.30-tiden inträffade en trafikolycka i korsningen Valstavägen/Vikingavägen i Valsta. En bil krockade med en MC i korsningen. Pådraget var stort och vägen spärrades av under en tid. MC-föraren fick föras till sjukhus, det är dock skönt om det i nuläget finns misstankar om eventuella trafikbrott.

slottsby_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

joes-helsida
connys_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

wenngarn_jul_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
joes_outsider
ica_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
slottsby_outsider
connys
ridskola_2020_outsider