nationaldagen_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

MC-förare till sjukhus

En MC-förare fördes till sjukhus efter en avåkning i Ekillarondellen under kvällen.

centrum_artikel_host

Vid 17.40-tiden larmades räddningstjänst om att en MC kört av i rondellen på Stationsgatan/Odalvägen. Ett stort pådrag larmades ut, bland annat med ambulanshelikopter. Efter ett intensivt räddningsarbete kunde MC-föraren föras till sjukhus med helikoptern. Det finns ingen misstanke om brott enligt Polisen.

bygdensdag_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

seniormassa_pan
centrum_host_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys
seniormassa_outsider
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider