defacto_pan2020

MC-förare avled efter påkörning

En tragisk trafikolycka inträffade på E4 mellan trafikplatserna Stora Wäsby och Rosersberg, där en motorcykelförare förlorade livet.

centrum_artikel_host

Polisen, som snabbt var på plats i södergående riktning, rapporterade att motorcykeln hade blivit påkörd av ett fordon som lämnade olycksplatsen. Den tragiska händelsen medförde att trafiken påverkades i båda riktningar på E4:an under räddnings- och bärgningsarbetet.

Efter inledande utredningsarbete har en man anhållits och misstänks för flera brott i samband med olyckan. Han är misstänkt för vållande till annans död, grov vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycksplatsen. Polisen har även tagit hans fordon, en lastbil, i beslag för att ingå i den pågående utredningen. Dessutom inkluderar utredningen motorcykeln, då polisen ska genomföra nödvändiga undersökningar av båda fordonen i syfte att klarlägga händelsens omständigheter.

Motorcykelförarens anhöriga har informerats om den tragiska händelsen, och polisen fortsätter arbeta för att utreda fallet och fastställa ansvar.

Läs mer här: MC-förare påkörd

defacto_helsida
adhd_kommun
pantamera_avc_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

connys_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

ica_helsida
centrum_host_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

mp_ute_helsida
joes-helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

nrh_sigtuna

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
nrh
kommun_skoterska_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
swedol_outsider
mp_ute_outsider
kommun_adhd_outsider
joes_outsider