nationaldagen_pan

MC-förare avled efter påkörning

En tragisk trafikolycka inträffade på E4 mellan trafikplatserna Stora Wäsby och Rosersberg, där en motorcykelförare förlorade livet.

centrum_artikel_host

Polisen, som snabbt var på plats i södergående riktning, rapporterade att motorcykeln hade blivit påkörd av ett fordon som lämnade olycksplatsen. Den tragiska händelsen medförde att trafiken påverkades i båda riktningar på E4:an under räddnings- och bärgningsarbetet.

Efter inledande utredningsarbete har en man anhållits och misstänks för flera brott i samband med olyckan. Han är misstänkt för vållande till annans död, grov vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycksplatsen. Polisen har även tagit hans fordon, en lastbil, i beslag för att ingå i den pågående utredningen. Dessutom inkluderar utredningen motorcykeln, då polisen ska genomföra nödvändiga undersökningar av båda fordonen i syfte att klarlägga händelsens omständigheter.

Motorcykelförarens anhöriga har informerats om den tragiska händelsen, och polisen fortsätter arbeta för att utreda fallet och fastställa ansvar.

Läs mer här: MC-förare påkörd

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

seniormassa_pan
bygdensdag_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
bygdensdag_outsider
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
nrh_sigtuna