vinter_pan
Exempelvis Max i Märsta måste nu stänga 20.30Foto: Pressbild/Arkiv

Matställen måste stänga 20.30

Från och med måndag måste alla serveringsställen stänga 20.30.

centrum_artikel_host

Nya åtgärder har beslutats för att minska smittspridning av covid-19. Från och med måndag 1/3 ska samtliga restauranger, serveringsställen, krogar med mera stänga 20.30. Det gäller även ställen som inte serverar alkohol.
– Det är fortfarande möjligt för verksamheterna att leverera mat för avhämtning, uppger Krisinformation.

serveringsställen som är del av en handelsplats, exempelvis galleria, får bara servera personer som ska äta ensamma. Om serveringsstället har egen entre så gäller inte begränsningen om att servera enbart en person.

joes-helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

connys_helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

vinter_helsida
oppethus_dec
defacto_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

storemore_helsida
centrum_host_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

slottsby_helsida
nrh_sigtuna

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
vinter_outsider
connys
swedol_outsider
oppethus_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
storemore_out
slottsby_outsider
nrh
ica_outsider
joes_outsider