centrum_panorama_hostshopping
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Maskerade män misshandlade kvinna

Flera maskerade män misshandlade under söndagsförmiddagen en kvinna i Märsta.

centrum_artikel_host

Kvinnan som är i 40-årsåldern larmade själv polisen sedan hon misshandlats av flera maskerade män rapporterar UNT.se. Misshandeln skedde i anslutning till hennes bostad i ett flerbostadshus. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och olaga hot men ingen har gripits misstänkt för brottet.
– I och med att de var maskerade har hon inte kunnat ge något tydligare signalement, mer än att de var män då, säger Rebecka Landberg, presstalesperson Polisen i Stockholm till UNT

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

mp_tack_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider