moderat_pan_nov
Martin Möller i Upplands FF dress när han basade för UpplandslagetFoto: Arkiv/Privat

Martin kvar som U23-förbundskapten

Sigtunabon Martin Möller får fortsatt förtroende av Svenska Fotbollförbundet att arbeta vidare med U23-landslaget.

centrum_artikel_host

Det var tidigare i år som Möller klev in som tillförordnad förbundskapten för U23-landslaget. Nu står det klart att han får förlängt kontrakt.
– Det känns jättebra att få göra det här över tid och på heltid också. Det ger mig utrymme att vara lite mer långsiktig och inte bara ta det samling för samling, säger Möller i ett uttalande.

Under en tid har man på Svenska fotbollförbundets sektion för flicklandslagen arbetat med att få pusslet för Möller och A-landslaget:
– Martin har en gedigen fotbollsbakgrund och erfarenhet, en bredd i sitt tränarledarskap. Detta krävs i en roll där man dels ska behärska utbildning och resultat med landslag men även vara insatt i förenings- och distriktsverksamheten med våra nationella fotbollsutbildare samt utbildningsverksamhet. Vi har haft förmånen att ha honom som tillförordnad förbundskapten under hösten och hälsar nu honom varmt välkommen till vår avdelning och SvFF, säger Yvonne Ekroth, landslagschef för U23- och flicklandslagen.

Möller har hållit tre landslagssamlingar under sin tid med totalt fyra matcher. Ett av hans mål är att slussa spelare från U23 till A-landslag. Svenska spelare är även intressant utomlands enligt Möller då det är representanter från klubbar i England, Spanien, Italien och Tyskland som tittar på samlingar och matcher. Martin har nästa samling i februari då det även ska spelas landskamper mot Nederländerna och Portugal.

oppethus_helsida_2023
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

humbacken_helsida
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

defacto_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
humbacken_outsider
pantamera_out
connys