defacto_pan2020
Martin Möller i Upplands FF dress när han basade för UpplandslagetFoto: Arkiv/Privat

Martin kvar som U23-förbundskapten

Sigtunabon Martin Möller får fortsatt förtroende av Svenska Fotbollförbundet att arbeta vidare med U23-landslaget.

centrum_artikel_host

Det var tidigare i år som Möller klev in som tillförordnad förbundskapten för U23-landslaget. Nu står det klart att han får förlängt kontrakt.
– Det känns jättebra att få göra det här över tid och på heltid också. Det ger mig utrymme att vara lite mer långsiktig och inte bara ta det samling för samling, säger Möller i ett uttalande.

Under en tid har man på Svenska fotbollförbundets sektion för flicklandslagen arbetat med att få pusslet för Möller och A-landslaget:
– Martin har en gedigen fotbollsbakgrund och erfarenhet, en bredd i sitt tränarledarskap. Detta krävs i en roll där man dels ska behärska utbildning och resultat med landslag men även vara insatt i förenings- och distriktsverksamheten med våra nationella fotbollsutbildare samt utbildningsverksamhet. Vi har haft förmånen att ha honom som tillförordnad förbundskapten under hösten och hälsar nu honom varmt välkommen till vår avdelning och SvFF, säger Yvonne Ekroth, landslagschef för U23- och flicklandslagen.

Möller har hållit tre landslagssamlingar under sin tid med totalt fyra matcher. Ett av hans mål är att slussa spelare från U23 till A-landslag. Svenska spelare är även intressant utomlands enligt Möller då det är representanter från klubbar i England, Spanien, Italien och Tyskland som tittar på samlingar och matcher. Martin har nästa samling i februari då det även ska spelas landskamper mot Nederländerna och Portugal.

mp_ute_helsida
adhd_kommun
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

centrum_host_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

joes-helsida
connys_helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

defacto_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

ica_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

pantamera_avc_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
mp_ute_outsider
swedol_outsider
kommun_adhd_outsider
connys
pantamera_out
ica_outsider
nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
kommun_skoterska_outsider