moderat_pan_nov
Martin Möller i Upplands FF dress när han basade för UpplandslagetFoto: Arkiv/Privat

Martin kvar som U23-förbundskapten

Sigtunabon Martin Möller får fortsatt förtroende av Svenska Fotbollförbundet att arbeta vidare med U23-landslaget.

centrum_artikel_host

Det var tidigare i år som Möller klev in som tillförordnad förbundskapten för U23-landslaget. Nu står det klart att han får förlängt kontrakt.
– Det känns jättebra att få göra det här över tid och på heltid också. Det ger mig utrymme att vara lite mer långsiktig och inte bara ta det samling för samling, säger Möller i ett uttalande.

Under en tid har man på Svenska fotbollförbundets sektion för flicklandslagen arbetat med att få pusslet för Möller och A-landslaget:
– Martin har en gedigen fotbollsbakgrund och erfarenhet, en bredd i sitt tränarledarskap. Detta krävs i en roll där man dels ska behärska utbildning och resultat med landslag men även vara insatt i förenings- och distriktsverksamheten med våra nationella fotbollsutbildare samt utbildningsverksamhet. Vi har haft förmånen att ha honom som tillförordnad förbundskapten under hösten och hälsar nu honom varmt välkommen till vår avdelning och SvFF, säger Yvonne Ekroth, landslagschef för U23- och flicklandslagen.

Möller har hållit tre landslagssamlingar under sin tid med totalt fyra matcher. Ett av hans mål är att slussa spelare från U23 till A-landslag. Svenska spelare är även intressant utomlands enligt Möller då det är representanter från klubbar i England, Spanien, Italien och Tyskland som tittar på samlingar och matcher. Martin har nästa samling i februari då det även ska spelas landskamper mot Nederländerna och Portugal.

moderat_pan_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

agy_oppethus
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

dackskifte_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

connys_helsida
vintermarknad_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

advent_kyrka_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
vintermarknad_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_outsider_host
connys
dackskifteoutsider