sap_feb_pan
Tony MårtenssonFoto: Pressbild/Almtuna IS

Mårtensson ny assisterande sportchef i Linköping

Linköping Hockey Club har idag meddelat att Tony Mårtensson ska tillträda som assisterande sportchef för SHL-laget.

centrum_artikel_host

Mårtensson, född 23 juni 1980 i Märsta, har en imponerande hockeykarriär bakom sig och återvänder nu till Linköping där han tidigare varit en publikfavorit som spelare.

Han började sin karriär i RA73 och fortsatte sedan till Arlanda HC, Brynäs, och en period i Nordamerika. Efter återkomsten till Sverige spelade han för Linköping Hockey Club innan han tog klivet till KHL. Efter flera framgångsrika år utomlands återvände han till Linköping för en kortare period innan avslutet av spelarkarriären.

Efter den aktiva spelarkarriären tog Mårtensson plats i kansliet som assisterande sportchef i Almtuna och sedan som sportchef från säsongen 2021/2022. Hans imponerande insatser och expertis inom hockeyn har gjort honom eftertraktad, och valet föll slutligen på Linköping Hockey Club.

Tony Mårtensson kommenterar sin återkomst till LHC: ”Jag är jätteglad och tacksam över att få komma tillbaka till Linköping igen. Det blåser positiva vindar i Linköping och att få vara en del av den resan känns väldigt inspirerande.”

Han kommer att avsluta sin säsong med Almtuna innan han påbörjar arbetet med Linköping Hockey Club den 1 maj. Sportchefen Peter Jakobsson uttryckte sin glädje över rekryteringen och betonade Mårtenssons inriktning mot scouting, spelarrekrytering, och stöttning av laget för en hållbar framtid.

connys_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

spedition_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

foraldranatverk_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

sportlov

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
spedition_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
connys