helsida_bostad
Daniel Söderberg vann Division 2 Norra Svealand med Sollentuna FKFoto: Insändarbild

Märstaspelare seriesegrare i Sollentuna

Märstaspelarna Daniel Söderberg och Anton Sarri har avancerat till Division 1 med Sollentuna.

centrum_artikel_host

Under lördagen blev Sollentuna FK som tränas av förre valutatränaren Christer Mattiasson klara för Division 1 efter seger mot Håbo med 5-1. I laget fanns märstafostrade Daniel Söderberg som även har ett förflutet i Vasalund, Söderberg spelade hela matchen och var med om att skriva fotbollshistoria i Sollentuna då det är första gången klubben är uppe i landets tredje högsta division. Anton Sarri vaktar lagets U19-mål och är en talang klubben räknar med till kommande säsong.

centrum_sommar2022_helsida
toppbanner
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
connys
pantamera_out
swedol_outsider