moderat_sep_pan
AdaamFoto: Pato Pooh/Pressbild

Märstartisten greps före spelning

Märstaartisten Adaam greps kort före spelning på Lollapalooza i fredags avslöjar SVT Kultur.

centrum_artikel_host

Det var i fredags som Adaam skulle spela på Red Bulls spelning med unga stjärnskott från Skandinavien. Men kort förea han skulle gå på scen så greps han av polis enligt SVT Kultur. Adaam berättar att gripandet skedde oprovocerat i samband med att polis gick backstage och kände att det luktade cannabis.
– Det var inte bara vi där, det var minst 40 personer från olika team. Av alla som var där pekade polisen på oss, säger Adaam enligt SVT.

Adaam fördes bort och missade uppträdandet, han släpptes dagen efter, enligt Adaam själv är han inte misstänkt för brott skriver SVT. Polisen kommenterar inte det enskilda gripandet i media:
– Det här händer ofta, och vårt ord är ingenting mot polisen ord. Mitt mål är att folk ska se att det här inte var vårt fel, fortsätter Adaam.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
toppbanner
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

centrum_sommar2022_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
pantamera_out
nrh
centrum_sommar_outsider2022