centrum_panorama_hostshopping
Foto: Janne Danielsson/SVT

Märstabon Ramon Guerrero söker kärlek i Hotell Romantik

I en hjärtevärmande twist till reality-tv ger Märstas egen Ramon Guerrero, 71 år, sig ut på en jakt efter kärlek i den kommande SVT-serien Hotell Romantik.

centrum_artikel_host

Programmet, som kommer sändas i vår, lovar en blandning av äventyr, närhet och romantik när 24 singlar, alla över 65 år, letar efter sin perfekta match i ett äkta slott i Portugal.

Den pittoreska miljön blir bakgrunden för både äventyrliga och intima aktiviteter, vilket säkerställer att deltagarna får chansen att ansluta på olika nivåer. Kvällarna avslutas med förtrollande middagar och dans, vilket skapar en atmosfär av kärlek och möjligheter.

En unik aspekt av Hotell Romantik är det kvällsliga urvalet av ett par som får privilegiet att tillbringa natten i en romantisk stuga vid havet. När veckan fortskrider får tittarna se om dessa parningar leder till varaktiga kopplingar och om deltagarna väljer att stanna kvar på slottet i jakten på kärlek eller åka hem solo.

Märstabon Ramon Guerrero ansluter sig till den mångfaldiga gruppen äldre på denna resa. Som en 71-årig deltagare kommer hans berättelse säkerligen lägga till djup och visdom till den utvecklande berättelsen. Tittarna kommer heja på Ramon när han navigerar genom de unika utmaningarna och glädjorna med att hitta sällskap i senare skeden av livet.

Hotell Romantik erbjuder inte bara underhållning utan firar också tanken att kärlek inte känner några åldersgränser. Sätt på SVT i vår för att följa Märstas alldeles egna Ramon Guerrero och andra i deras strävan efter kärlek och sällskap på ’Hotell Romantik.

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Nytt konstverk invigs i Märsta Centrum

Kulturnyheter Invigningen av Märsta Centrums nya konstverk, som ursprungligen skulle ha ägt rum den 25 maj, har nu blivit framflyttad till den 16 juni kl. 12:00. Invigningen kommer att ske i samband med Märsta Centrums sommarfest.

centrum_host_helsida

uppdaterad Philip Alouch Årets Eldsjäl i Valsta

Märstafolket Philip Alouch, en välkänd och uppskattad profil i Valsta, har utsetts till Årets Eldsjäl av Vi är Valsta. Alouch, som föddes och växte upp i Valsta, känner sig hedrad över att ha blivit både nominerad och utvald för denna utmärkelse. Trots att han ogärna står i centrum, är han tacksam över erkännandet.

brobygget_2024
vårfester

Vårfester runt om i kommunen

Nöjesnyheter Lördagen 25 maj är det Vårfest runt om i kommunen med Kulturskolans dag i Sigtuna och Märsta, Mellan Hägg och Syren samt Bygdens Dag i Österby. Dessvärre ställdes Vårfesten i Märsta Centrum in med kort varsel.

connys_helsida

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Nöjesnyheter Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Över 700 nya svenska medborgare i kommunen

Kulturnyheter Under 2023 fick över 700 invånare i Sigtuna kommun möjligheten att kalla sig svenska medborgare. För att fira denna viktiga milstolpe bjuder kommunen in till den årliga medborgarskapsceremonin på Borgmästarängen den 6 juni, Sveriges nationaldag.

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna