sap_feb_pan
Foto: Janne Danielsson/SVT

Märstabon Ramon Guerrero söker kärlek i Hotell Romantik

I en hjärtevärmande twist till reality-tv ger Märstas egen Ramon Guerrero, 71 år, sig ut på en jakt efter kärlek i den kommande SVT-serien Hotell Romantik.

centrum_artikel_host

Programmet, som kommer sändas i vår, lovar en blandning av äventyr, närhet och romantik när 24 singlar, alla över 65 år, letar efter sin perfekta match i ett äkta slott i Portugal.

Den pittoreska miljön blir bakgrunden för både äventyrliga och intima aktiviteter, vilket säkerställer att deltagarna får chansen att ansluta på olika nivåer. Kvällarna avslutas med förtrollande middagar och dans, vilket skapar en atmosfär av kärlek och möjligheter.

En unik aspekt av Hotell Romantik är det kvällsliga urvalet av ett par som får privilegiet att tillbringa natten i en romantisk stuga vid havet. När veckan fortskrider får tittarna se om dessa parningar leder till varaktiga kopplingar och om deltagarna väljer att stanna kvar på slottet i jakten på kärlek eller åka hem solo.

Märstabon Ramon Guerrero ansluter sig till den mångfaldiga gruppen äldre på denna resa. Som en 71-årig deltagare kommer hans berättelse säkerligen lägga till djup och visdom till den utvecklande berättelsen. Tittarna kommer heja på Ramon när han navigerar genom de unika utmaningarna och glädjorna med att hitta sällskap i senare skeden av livet.

Hotell Romantik erbjuder inte bara underhållning utan firar också tanken att kärlek inte känner några åldersgränser. Sätt på SVT i vår för att följa Märstas alldeles egna Ramon Guerrero och andra i deras strävan efter kärlek och sällskap på ’Hotell Romantik.

Nu ger förre polischefen ut bok om kriminaliteten i Märsta

Kulturnyheter Christoffer Bohman, en tidigare polischef, avslöjar i sin kommande bok "Hundra in i döden" den växande oorganiserade gängkriminaliteten i Sverige. Med ett unikt inifrånperspektiv beskriver han dramatiska händelser från knarkbeslag till dödligt våld, och belyser samtidens komplexa kriminella landskap.

centrum_host_helsida

Babblarna kommer till Kulturum

Kulturnyheter Babblarna kommer till Märsta den 28 december med en sprakande föreställning i Kulturum. Efter att ha genomfört imponerande 950 färgglada föreställningar tar de med sig något nytt och spännande för de små: ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

skridskodisco_helsida
spedition_helsida
steningekompani_helsida

Märstaborna bland de största semmelfrossarna

Nöjesnyheter Semlans magi sprider sig över landet när semmelperioden äntligen är här. Enligt Coops senaste rapport om semmelkonsumtionen är det ingen tvekan om att märstaborna gillar att frossa i det klassiska bakverket. Över två miljoner semlor försvann från Coops butiker under 2023, och även i år förväntas efterfrågan vara hög.

Nu ändras bidragen inom kultur- och fritid

Kulturnyheter Sigtuna kommun planerar för betydande förändringar i kultur- och fritidsbidragen för att främja ökat fokus på kultur och göra stödet mer ändamålsenligt. Beslutet togs under kultur- och fritidsnämndens senaste sammanträde, och förändringarna kommer särskilt att påverka bidragen inom kulturområdet.

foraldranatverk_helsida

Märstabo vann 1,7 miljoner på Lotto

Nöjesnyheter Två lyckliga invånare, en från Haninge och en från Märsta, kan nu skatta sig som miljonvinnare efter Lottos lördagsdragning. Båda spelarna matchade alla sju nummer och belönades med imponerande vinster på exakt 3 411 047 kronor var.

Ökat intresse för odling hos Herresta lada

Kulturnyheter I en tid av allmän oro och osäkerhet har intresset för odling och självförsörjning ökat markant. Hemarbete och en strävan efter en mer hållbar livsstil bidrar troligen till denna ökning. Herresta Lada, som redan har en populär odlingskurs, upplever nu ökat tryck på grund av den ökade efterfrågan på lokal matproduktion.

fritidsbanken_sportlov

Många besökte Sigtuna museum 2024

Kulturnyheter Sigtuna Museum har under 2023 attraherat rekordmånga besökare med spännande vikingasilver och kunniga guider. Över hundratusen nyfikna invånare och andra besökare har utforskat museets utställningar, där Vikingasilvret, inkluderande Professorsskatten och Sundvedaskatten med över 600 silvermynt, var en särskilt populär attraktion.

connys_helsida
jullov

Detta kan du göra under jullovet

Nöjesnyheter Med jullovet i antågande är det dags att planera för roliga aktiviteter för hela familjen. Oavsett intresse eller ålder finns det ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan runt om i kommunen.

funkisfest_helsida
julen 2023

Julklappsinsamlingen i väcker stort engagemang

Märstafolket Under pandemin spelade julklappsinsamlingen en roll för att skapa glädje och sammanhållning i Sigtuna kommun. För tredje året i rad har projektet blivit en central aktivitet för att stötta och glädja deltagare, särskilt med tanke på de utmaningar som isolering och oro för Covid har skapat.

sportlov
pantamera_avc_helsida

Julmarknad i Herresta Lada

Nöjesnyheter Julmarknaden på Herresta Lada i Odensala är redo att välkomna besökare för ännu ett år av julglädje och lokal hantverksskönl. Sedan över två decennier har denna marknad varit ett populärt resmål för lokalinvånare och besökare under adventssöndagarna innan julafton.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
spedition_outsider
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider