centrum_panorama_hostshopping
Michael SpiridionFoto: Pressbild

Märstabon ny köksmästare på Rosersbergs slottshotell

Märstabon Michael Spiridion är ny köksmästare på Rosersbergs slottshotell: - Det franska köket ligger mig varmt om hjärtat och jag ser verkligen fram emot att utveckla köket och matfilosofin med fransk touch på Rosersbergs Slottshotell. Miljön här är fantastisk och matupplevelsen i matsalen ska vara klassiskt med finess säger, Michael Spiridon.

centrum_artikel_host

Michael Spiridion har lång erfarenhet från arbete i krogar genom åren. Som Le Rouge, Prinsen, Grill och Zink. Senast var han köksmästare och gastronomisk ansvarig på Pontus Latour. Han har också varit egenföretagare under en period. Nu blir nästa steg att ta över köket på Rosersbergs slottshotell.
-Jag är mycket glad för att Michael tar över som köksmästare hos oss. Med Michaels erfarenhet av finkrogar, både i Sverige och Frankrike, samt hans känsla för råvaror och att utveckla gastronomiska upplevelser så är jag övertygad om att vi kommer att leverera något alldeles extra, eller som vi brukar säga – livets goda, till våra gäster, säger, Alexandra Widén, Destinationsdirektör för Rosersbergs Slottshotell.

centrum_host_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
klara_outsider
connys
brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider