centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Märstabon Minou kan prisas på Säkerhetsgalan

Minou Sadeghpour som tidigare arbetat med säkerhetsfrågor för Sigtuna kommun är en av de nominerade för Årets säkerhetsprofil

centrum_artikel_host

Minou Sadeghpour, som för närvarande arbetar som Head of Public Affairs och seniorkonsult inom totalförsvar på 4C Strategies, har redan utmärkt sig som en framstående aktör inom säkerhetsområdet. Dessutom är hon en engagerad styrelseledamot i Allmänna försvarsföreningen, där hon aktivt bidrar till att stärka Sveriges försvarsberedskap.

Nomineringsjuryn för Årets Säkerhetsprofil 2023 har motiverat sitt val av Minou Sadeghpour på följande sätt:

”Minou fyller en viktig roll i dagens samhälle när det gäller totalförsvarsfrågor. På ett kompetent och värdigt sätt värnar hon det lilla perspektivet i det stora sammanhanget. Hon har en förmåga att lyfta komplexa frågor så att alla kan förstå kontexten, oavsett om hon deltar i säkerhetspolitiska panelsamtal, modererar debatter, talar i podden Folkförankring eller skriver i tidningarna Försvarsutbildaren och Vårt försvar. Hon ger uttryck för att det rådande säkerhetslandskapet ställer stora krav på kvalificerade och inkluderande samtal om Sveriges säkerhet.”

Säkerhetsgalan, som hålls den 3 oktober, kommer att vara en plattform där säkerhetsbranschens främsta experter och eldsjälar kommer att samlas för att hylla Minou Sadeghpour och de övriga nominerade samt fira deras betydande bidrag till Sveriges säkerhet.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
connys