centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/Svenska Spel

Märstabo vann 1,7 miljoner på Lotto

Två lyckliga invånare, en från Haninge och en från Märsta, kan nu skatta sig som miljonvinnare efter Lottos lördagsdragning. Båda spelarna matchade alla sju nummer och belönades med imponerande vinster på exakt 3 411 047 kronor var.

centrum_artikel_host

Det är särskilt glädjande att notera att båda vinnarna endast hade en insats på 100 kronor vardera, vilket gör dessa vinster ännu mer speciella. Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, uttrycker sin entusiasm över den otroliga utdelningen och gratulerar de två lyckliga vinnarna.

Arnkvist ser nu fram emot att få tag på vinnarna och personligen gratulera dem till deras betydande vinster. Han kommenterar att dessa samtal kan variera från glädjetjut till chockad tystnad, men det som alltid skiner igenom är den ofantliga glädjen hos vinnarna.

Dessa lördagsvinster på Lotto, värda över 3,4 miljoner kronor vardera, är de första i Stockholms län för år 2024. Det noteras att vinnaren från Haninge spelade sina rader online, medan vinnaren från Märsta köpte sina lotter på Pero i Märsta.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Nöjesnyheter Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Över 700 nya svenska medborgare i kommunen

Kulturnyheter Under 2023 fick över 700 invånare i Sigtuna kommun möjligheten att kalla sig svenska medborgare. För att fira denna viktiga milstolpe bjuder kommunen in till den årliga medborgarskapsceremonin på Borgmästarängen den 6 juni, Sveriges nationaldag.

sigtunakampen_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

centrum_host_helsida

Nu ger förre polischefen ut bok om kriminaliteten i Märsta

Kulturnyheter Christoffer Bohman, en tidigare polischef, avslöjar i sin kommande bok "Hundra in i döden" den växande oorganiserade gängkriminaliteten i Sverige. Med ett unikt inifrånperspektiv beskriver han dramatiska händelser från knarkbeslag till dödligt våld, och belyser samtidens komplexa kriminella landskap.

Babblarna kommer till Kulturum

Kulturnyheter Babblarna kommer till Märsta den 28 december med en sprakande föreställning i Kulturum. Efter att ha genomfört imponerande 950 färgglada föreställningar tar de med sig något nytt och spännande för de små: ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_eu_outsider
sigtunakampen_outsider
eldsjal2024_out