nationaldagen_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Märstabo utförde fillers utan tillstånd

En märstabo döms till 100 dagsböter sedan hon utfört kirurgiska ingrepp för att sätta in fillers utan att ha legitimation för det.

centrum_artikel_host

Bara läkare, tandläkare eller sjuksköterska får sätta in fillers i våra kroppar för av estetiska eller kosmetiska skäl. Fillers används för att bekämpa ålderstecken som rynkor och håligheter eller en slapp hud. En märstabo utförde sådana ingrepp på en klinik i Solna trots att hon saknade rätt legitimation. Nu har hon dömts till dagsböter på totalt 5000 kronor för brott mot lagen om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar. Det rör sig om fyra tillfällen. Kvinnan medgav brott och sa att hon hade ekonomiska problem, därför utförde hon ingreppen. Hon sa sig vara kompetens i och med att hon arbetat i flera år i området samt utbildat läkare och sjuksköterskor.

connys_helsida
centrum_host_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
connys
pantamera_out
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider