eldsjal2024_pan
Foto: Insändarbild

Märstabo på EU-lista

Märstabon Marta Aguierre som är en av Vänsterpartiets ledande politiker nationellt och regionalt är fyra på listan till EU-valet.

centrum_artikel_host

Marta Aguierre är sedan tidigare ett av Vänsterpartiets toppnamn nationellt och regionalt. Nu tar hon plats på partiets EU-lista som fyra efter Jonas Sjöstedt, Hanna Gedin och Carolina Gustavsson. På fredag kommer Marta Aguirre att hålla tal på Internationella kvinnodagen på Medborgarplatsen. EU-valet avgörs söndag 9 juni. Marta är även ordförande i Vänsterpartiet i Sigtuna kommun.

mp_helsida_eu
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out