vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Märstabo misstänkt för mordförsök på 80-åring

En 27-årig man från Märsta misstänks för ett mordförsök och en grov misshandel i Sollentuna.

centrum_artikel_host

Mannen som anhölls nyligen misstänkt för mordförsök vid Kärleksudden i Sollentuna och en grov misshandel i Norrviken har släppts då Attunda tingsrätt avslog åklagarens begäran om häktning.

Händelsen på Kärleksudden i Sollentuna har uppmärksammats i både riks- och lokalmedia, en kvinna i 80-årsåldern hittades medvetslös och allvarligt skadad enligt tidningen Mitt i. Mannen är dock fortsatt misstänkt enligt tidningen:
– Uppenbarligen ansåg tingsrätten att det inte fanns skäl för häktning, att det inte räckte för det, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen i Stockholm, till Mitt i.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

centrum_host_helsida
julmarknad_2022
connys_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
defacto_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
nrh
connys
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider