eldsjal2024_pan
Foto: Polisen/Arkiv

Märstabo häktas efter narkotikatillslag

Den Märstabo som i söndags greps med en stor mängd narkotika i bostaden har häktats.

centrum_artikel_host

Polisen slog till mot en bostad i söndags och fann en stor mängd cannabis, cirka tio kilo, enligt Polisen. Nu har en man i 30-årsåldern häktats misstänkt för grovt narkotikabrott. Cannabis hittades dock på en annan plats än där mannen är folkbokförd. Enligt kriminalinspektör Martin Wallin vid Polisen Stockholm Nord, Grov organiserad brottslighet, är den häktade en nyckelperson inom ett kriminellt nätverk. Arbetet är en del i att försvaga den kriminella miljön inom Operation Gimle.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
pantamera_out