moderat_pan_nov
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Märstabo frias från misstankar om mordförsök

Attunda tingsrätt dömde en märstabo för mordförsök i Sigma, Upplands-Väsby i början av året.

centrum_artikel_host

Märstabon dömdes av tingsrätten till 4,6 års fängelse för mordförsök och grov misshandel. Mordförsöket ska ha skett i början av 2018 och den grova misshandeln i Väsby station i augusti förra året. Men nu ändrar Svea hovrätt domen gällande mordförsök där märstabon frias. Hovrätten anser inte att det är ställut utom all tvivel att det är märstabon som är skyldig. Det är två berättelser mot varandra och märstabon knyts inte till mordförsöket enligt rätten. Domen gällande den grova misshandel kvarstår dock men fängelsestraffet skrivs ner till sju månader istället.

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

moderat_pan_helsida
humbacken_helsida
centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida
connys_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

humbacken_outsider
nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
pantamera_out