centrum_panorama_hostshopping

Märstabo försökte sälja alkohol via Instagram

En man från Märsta döms till villkorlig dom och dagsböter sedan han sålt alkohol via Instagram.

centrum_artikel_host

Mannen som är i 20-årsåldern startade ett instagramkonto för att sälja alkohol runt om i Stockholm. I sin källare förvarade mannen alkoholen och han kom i kontakt med köpare genom att de sökte på ordet vodka på Instagram. I samband med husrannsakan fann polisen 22 flaskor vodka. Han döms nu till villkorlig dom och dagsböter på totalt 2000 kronor.

centrum_host_helsida
brobygget_2024

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Nyheter Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

mp_tack_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Nyheter Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Misstänkt för terrorbrott häktades

Nyheter En person har häktats vid Attunda tingsrätt, misstänkt för att ha avsett att ansluta till en terroristorganisation. Gripandet skedde under en insats på Arlanda flygplats lördagen den 1 juni.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out