moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

centrum_artikel_host

Mannen och flickan var bekanta men i samband med att flickan rymde till Stockholm uppdagades att hon utnyttjats sexuellt av mannen. Mannen utförde handlingar som är att jämställa med våldtäkt. Flickan var mellan 8-111 år när hon utsattes för sexuella handlingarna. Mannen ska bland annat ha visat sin penis och tvingat flickan att ta på den. Nu döms han till fängelse i två och ett halvt år. Han ska även betala skadestånd på 150 000 kronor till flickan. Mannen förnekar brott och säger att han inte minns handlingarna på grund av att han råkade ut för en trafikolycka 2020.

advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

dackskifte_helsida
centrum_host_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
pantamera_out