moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Märstabo döms för smitning

En märstabo som var inblandad i en trafikolycka på E4:an förra hösten döms att betala skadestånd och dagsböter på totalt 24 000 kronor.

centrum_artikel_host

Märstabon krockade med en annan bil på E4:an i höjd med Väsby förra året i september. Enligt åtalet avvek han från platsen utan att göra vad som krävdes med anledning av olyckan. Nu döms han att betala 8000 kronor i dagsböter och 16 000 kronor i skadestånd till företaget som ägde den aktuella bilen, pengar som avser självrisk och förlorad arbetsinkomst.

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
julmarknad_2022
dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
nrh
dackskifteoutsider