Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Märstabo döms för grov misshandel i Väsby

En man från Märsta döms för en grov misshandel på Upplysningens väg i Väsby i augusti.

centrum_artikel_host

Den 29-årige mannen döms till fängelse i ett år och nio månader sedan han slagit och sparkat en man i Väsby i augusti. Märstabon sparkade på mannen då denne låg ner på marken. Flera andra ska ha deltagit i misshandel som skedde mitt på öppen gata i Väsby. Märstabon har hävdat självförsvar, målsäganden att de båda kände varandra sen tidigare men att det inte förelåg någon konflikt dem emellan.

Märstabon ska dock ha anklagat målsäganden för att ha legat bakom en orosanmälan mot hans dotter. Rätten konstaterar att misshandeln inleddes med att mannen attackerades bakifrån av tre män, däribland märstabon. Något som övervakningsfilmer visar. Att misshandeln sen bedöms som grov är för att målsäganden mottog sparkar och slag när han låg ner.

connys_helsida
storemore_helsida
slottsby_helsida
ica_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

joes-helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
slottsby_outsider
storemore_out
joes_outsider
centrum_outsider_host