centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Märstaartisten en av landets mest streamade

ADAAM från Märsta var en av landets mest streamade artister på Spotify och hade den fjärde mest streamade låten med Fakka ur, nu släpper han en ny singel tillsammans med Kairo Keyz.

centrum_artikel_host

2022 blev ett succéår för ADAAM vars låt Fakka ur streame över 26 miljoner gånger. Det var den fjärde mest streamade låten på Spotify i Sverige, ADAAM var den sjunde mest streamade artisten. Han inleder 2023 som han avslutade 2022, med en ny låt. Dena gång med brittiske artisten Kairo Keyz. Låten Flex finns på Spotify.
– Jag själv har inte alltid varit ett så stort fan av UK-rap men senaste åren har jag fastnat för det mer och mer. Det är en helt annan grej att lyssna på när man hör o fattar vad dom säger, plus att jag gillar hur dom får den ”snälla” brittiska dialekten att låta kaxig, säger ADAAM i ett pressmeddelande.

centrum_host_helsida
dack_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

ica_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

joes-helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

pantamera_avc_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
swedol_outsider
pantamera_out
ica_outsider
dack_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
joes_outsider