defacto_pan2020
Obs! GenrebildFoto: Arkivbild

Märstaartist döms för narkotikabrott

En artist från Märsta döms för ringa narkotikabrott sedan han ertappats med narkotika i blodet.

centrum_artikel_host

Det var i somras som artisten ertappades i samband med en kontroll i Uppsala. Han hade narkotika på sig och efter kroppsbesiktning så kunde man konstatera att han hade narkotika i blodet. I rätten sa han att han brukat cannabis utomlands vilket dock inte kunde styrkas av rättsmedicinalverket och flygbiljetter. Artisten får betala dagsböter på totalt 9300 kronor.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
dack_helsida
defacto_helsida
joes-helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

ica_helsida
hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
dack_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
ica_outsider