defacto_pan2020

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

centrum_artikel_host

Matchen mellan Västerås IK och Märsta IK slutade 2-2 efter en händelserik första halvlek. Västerås IK tog ledningen med 1-0 genom Mohammed Mohamed i den 18:e minuten och ökade sedan sin ledning till 2-0 med ytterligare ett mål av Mohammed Mohamed i den 28:e minuten. Märsta IK kämpade tillbaka och reducerade Västerås IK:s ledning till 2-1 genom Filip Rauhala i den 39:e minuten. Innan halvtidsvilan hann Kevin Toure kvittera för Märsta IK i övertid, minut 45 + 1, och matchen stod 2-2 vid pausen.

Andra halvleken fortsatte mållös, och inga ytterligare mål gjordes. Märsta IK drog på sig fyra varningar under matchens gång. Det här var en betydelsefull match för Märsta IK, som behövde vinna för att skapa avstånd till nedflyttningsstriden. Efter matchen placerade sig Märsta IK på nionde plats i tabellen, vilket innebar en kvalplats med sex återstående matcher att spela.

Nästa match för Märsta IK är mot Rinkeby United, ett annat bottenlag i tabellen. Matchen kommer att spelas på fredag på Midgårdsvallen klockan 19.45. Det blir en viktig match för att fortsätta avancera och skapa en tryggare position i tabellen inför avslutningen av säsongen.

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

defacto_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

joes-helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

mp_ute_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

nrh_sigtuna
pantamera_avc_helsida
adhd_kommun
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

connys_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
mp_ute_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
kommun_adhd_outsider
kommun_skoterska_outsider
joes_outsider