sap_feb_pan

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

centrum_artikel_host

Matchen mellan Västerås IK och Märsta IK slutade 2-2 efter en händelserik första halvlek. Västerås IK tog ledningen med 1-0 genom Mohammed Mohamed i den 18:e minuten och ökade sedan sin ledning till 2-0 med ytterligare ett mål av Mohammed Mohamed i den 28:e minuten. Märsta IK kämpade tillbaka och reducerade Västerås IK:s ledning till 2-1 genom Filip Rauhala i den 39:e minuten. Innan halvtidsvilan hann Kevin Toure kvittera för Märsta IK i övertid, minut 45 + 1, och matchen stod 2-2 vid pausen.

Andra halvleken fortsatte mållös, och inga ytterligare mål gjordes. Märsta IK drog på sig fyra varningar under matchens gång. Det här var en betydelsefull match för Märsta IK, som behövde vinna för att skapa avstånd till nedflyttningsstriden. Efter matchen placerade sig Märsta IK på nionde plats i tabellen, vilket innebar en kvalplats med sex återstående matcher att spela.

Nästa match för Märsta IK är mot Rinkeby United, ett annat bottenlag i tabellen. Matchen kommer att spelas på fredag på Midgårdsvallen klockan 19.45. Det blir en viktig match för att fortsätta avancera och skapa en tryggare position i tabellen inför avslutningen av säsongen.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

connys_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

sportlov
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

spedition_helsida
funkisfest_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Handboll I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
funkisfest_outsider
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna