centrum_panorama_hostshopping

Märsta IK förlorar mot Åkersberga trots ledning i paus

Som väntat blev det förlust för Märsta IK hemma mot Åkersberga. Joh Drugge gav förvisso MIK ledningen i paus men mer än så blev det inte.

centrum_artikel_host

I en match i Division 3 Norra Svealand ställdes Märsta IK mot topplaget Åkersberga. John Drugge gav Märsta en drömstart genom att göra mål redan i den nionde minuten, vilket chockade motståndarna och gav Märsta en tidig ledning. Denna ledning höll i sig genom hela första halvleken.

I andra halvlek visade Åkersberga sin styrka och fick igång sitt spel. Inom loppet av en kvart vände de matchen genom att gå från underläge 0-1 till en ledning med 3-1. Moses Weah Hoffman lyckades reducera till 2-3 för Märsta i den 74
minuten, vilket gav hemmalaget ett hopp om att rädda poäng.

Trots detta återtog Åkersberga snabbt kontrollen över matchen och utökade sin ledning med ytterligare två mål i den 80 och 96 minuten. Matchen slutade därmed 5-2 till Åkersberga, och Märsta IK fick lämna planen utan poäng.

Efter denna omgång är Märsta IK sist i tabellen med en match mer spelad. Laget befinner sig minst sex poäng från en kvalplats, beroende på utfallet av kvällens match för BKV Norrtälje. Situationen ser därmed tuff ut för Märsta IK som måste kämpa för att undvika nedflyttning.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Sport På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

fritidsbanken_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
connys
klara_outsider
pantamera_out