nationaldagen_pan

Märsta IK föll mot Procyon

Märsta IK förlorade mot Procyon i en het match i Division 3 Norra Svealand. Trots en stark insats och mål av Moses Weah Junior Hoffman och Troy Linnes räckte det inte för Märsta IK att komma ikapp.

centrum_artikel_host

Procyon mötte Märsta IK i en het match som slutade med en seger för Procyon med 4-2. Procyon tog ledningen tidigt i matchen när Zagros Ucar gjorde mål i den 12:e minuten. Märsta IK kämpade för att komma tillbaka, och precis innan halvtidsvilan reducerade Moses Weah Junior Hoffman genom att göra mål, vilket resulterade i en 2-1-ledning för Procyon.

I den andra halvleken fortsatte Procyon att vara effektiva framåt och utökade sin ledning. David Wallentinsson gjorde mål i den 39:e minuten, följt av Leonardo Novoa i den 48:e minuten och Erik Karlstrand i den 55:e minuten. Märsta IK svarade med ett mål av Troy Linnes i den 59:e minuten för att minska avståndet, men Procyon behöll sin försprång.

Matchen var intensiv med flera gula kort som delades ut. Märsta IK fick totalt sju gula kort, inklusive tränaren Philip Alocuh och lagledaren Allan Arenas. Procyon å sin sida fick fyra gula kort till sina spelare.

Efter förlusten tappar Märsta IK mark i tabellen och befinner sig nu på sjätte plats. Laget kommer att ha ett sommaruppehåll fram till den 3:e augusti när de tar emot Enköping på Midgårdsvallen.

Sammanfattningsvis vann Procyon matchen mot Märsta IK med 4-2. Trots en stark insats av Märsta IK lyckades Procyon hålla sin ledning och säkra segern. Märsta IK kommer att använda sommaruppehållet för att ladda om inför kommande matcher och försöka klättra i tabellen.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
connys_helsida
bygdensdag_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

mp_helsida_eu
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

pantamera_avc_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

seniormassa_pan
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

eldsjal2024_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
seniormassa_outsider
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out