centrum_panorama_hostshopping

Märsta IK föll mot Procyon

Märsta IK förlorade mot Procyon i en het match i Division 3 Norra Svealand. Trots en stark insats och mål av Moses Weah Junior Hoffman och Troy Linnes räckte det inte för Märsta IK att komma ikapp.

centrum_artikel_host

Procyon mötte Märsta IK i en het match som slutade med en seger för Procyon med 4-2. Procyon tog ledningen tidigt i matchen när Zagros Ucar gjorde mål i den 12:e minuten. Märsta IK kämpade för att komma tillbaka, och precis innan halvtidsvilan reducerade Moses Weah Junior Hoffman genom att göra mål, vilket resulterade i en 2-1-ledning för Procyon.

I den andra halvleken fortsatte Procyon att vara effektiva framåt och utökade sin ledning. David Wallentinsson gjorde mål i den 39:e minuten, följt av Leonardo Novoa i den 48:e minuten och Erik Karlstrand i den 55:e minuten. Märsta IK svarade med ett mål av Troy Linnes i den 59:e minuten för att minska avståndet, men Procyon behöll sin försprång.

Matchen var intensiv med flera gula kort som delades ut. Märsta IK fick totalt sju gula kort, inklusive tränaren Philip Alocuh och lagledaren Allan Arenas. Procyon å sin sida fick fyra gula kort till sina spelare.

Efter förlusten tappar Märsta IK mark i tabellen och befinner sig nu på sjätte plats. Laget kommer att ha ett sommaruppehåll fram till den 3:e augusti när de tar emot Enköping på Midgårdsvallen.

Sammanfattningsvis vann Procyon matchen mot Märsta IK med 4-2. Trots en stark insats av Märsta IK lyckades Procyon hålla sin ledning och säkra segern. Märsta IK kommer att använda sommaruppehållet för att ladda om inför kommande matcher och försöka klättra i tabellen.

Denna text genererades med en textrobot

ica_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

pantamera_avc_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

nrh_sigtuna

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

sap_sep23_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

defacto_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

joes-helsida
moderat_fokus_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
joes_outsider
centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider
nrh
socialdem_sep23_outsider
ica_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
moderat_bli_medlem
ridskola_2020_outsider