centrum_panorama_hostshopping
OBS! ArkivbildFoto: märsta.nu

Märsta IK föll i toppmötet

Märsta IK föll överraskande i mötet mot Sunnersta på söndagen och tappade mark i toppstriden.

centrum_artikel_host

MIK är med största sannolikhet avsågat från seriesegern efter förlusten mot Sunnersta med 3-0. Däremot får man nu kämpa för sin andraplats då det skiljer sex poäng ner till Sunnersta som dessutom har en match tillgodo. Fanna har fem poängs ledning med fyra matcher kvar. MIK har tre matcher kvar att spela och möter just Fanna på fredag hemma på Midgårdsvallen.

Själva matchen mot Sunnersta då, SAIF tog ledningen med 1-0 på straff i 8:e minuten och följde upp med 2-0 efter knappa halvtimmen. 3-0 kom tidigt i tredje och därmed var matchen över. Fyra MIK-spelare drog på sig gula kort.

mp_tack_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
brobygget_2024

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
brobygget_outsider
pantamera_out
connys