centrum_panorama_hostshopping
Segerfoto efter 3-1 mot FannaFoto: Insändarbild/MIK

Märsta IK besegrar Fanna

Märsta IK säkrade sin första seger i Division 3 efter att ha besegrat Fanna med 3-1 på hemmaplan inför en publik på 150 åskådare. Matchen ägde rum på Märsta IP och det var hemmalaget Märsta IK som tog ledningen redan i den fjärde minuten. Xavier Espinoza Contreras blev målskytt och satte 1-0 till Märsta IK med en välplacerad avslutning.

centrum_artikel_host

Fanna svarade snabbt och kvitterade endast fyra minuter senare genom Markus Thorell, som hittade nätet med ett precist skott och satte 1-1 på resultattavlan. Det blev en jämn inledning på matchen med målchanser åt båda hållen, men det var Märsta IK som återtog ledningen i den 16:e minuten genom ett självmål av Fanna. En olycklig aktion av Fanna-spelaren resulterade i att bollen letade sig in i eget mål och Märsta IK gick upp i ledning med 2-1.

Efter paus fortsatte Märsta IK att vara det starkare laget och skapade flera farliga målchanser. I den 75:e minuten utökade de sin ledning när Lukas Makdesi slog till och satte 3-1 för Märsta IK med ett välplacerat skott.

Matchen slutade därmed 3-1 till Märsta IK, vilket innebar deras första seger i Division 3. Nästa match för Märsta IK är ett derby mot Bollstanäs, som kommer att spelas den 28:e april kl. 20.00 på bortaplan.

Sammanfattningsvis tog Märsta IK en viktig seger i Division 3 genom att besegra Fanna med 3-1 på hemmaplan inför en entusiastisk publik på 150 åskådare. Målen gjordes av Xavier Espinoza Contreras, ett självmål från Fanna och Lukas Makdesi. Märsta IK ser nu fram emot sitt kommande derby mot Bollstanäs.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida

Många graderades inom TSG

kampsport I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

defacto_helsida

Fredman når kvalgränsen för EYOF med imponerande diskuskast

Friidrott Ludvig Fredman, en talangfull idrottare från IFK Märsta, har banat väg för sig själv till Europeiska Ungdoms Olympiaden (EYOF) genom att överträffa kvalgränsen i diskus vid inte en, utan två olika tillfällen. Med sina imponerande kast har Fredman satt sig i en stark position inför uttagningen som kommer att äga rum i början av juli.

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Ishockey William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

connys_helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

pantamera_avc_helsida
ica_helsida
joes-helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider
nrh
joes_outsider
ica_outsider
connys
ridskola_2020_outsider