eldsjal2024_pan
Segerfoto efter 3-1 mot FannaFoto: Insändarbild/MIK

Märsta IK besegrar Fanna

Märsta IK säkrade sin första seger i Division 3 efter att ha besegrat Fanna med 3-1 på hemmaplan inför en publik på 150 åskådare. Matchen ägde rum på Märsta IP och det var hemmalaget Märsta IK som tog ledningen redan i den fjärde minuten. Xavier Espinoza Contreras blev målskytt och satte 1-0 till Märsta IK med en välplacerad avslutning.

centrum_artikel_host

Fanna svarade snabbt och kvitterade endast fyra minuter senare genom Markus Thorell, som hittade nätet med ett precist skott och satte 1-1 på resultattavlan. Det blev en jämn inledning på matchen med målchanser åt båda hållen, men det var Märsta IK som återtog ledningen i den 16:e minuten genom ett självmål av Fanna. En olycklig aktion av Fanna-spelaren resulterade i att bollen letade sig in i eget mål och Märsta IK gick upp i ledning med 2-1.

Efter paus fortsatte Märsta IK att vara det starkare laget och skapade flera farliga målchanser. I den 75:e minuten utökade de sin ledning när Lukas Makdesi slog till och satte 3-1 för Märsta IK med ett välplacerat skott.

Matchen slutade därmed 3-1 till Märsta IK, vilket innebar deras första seger i Division 3. Nästa match för Märsta IK är ett derby mot Bollstanäs, som kommer att spelas den 28:e april kl. 20.00 på bortaplan.

Sammanfattningsvis tog Märsta IK en viktig seger i Division 3 genom att besegra Fanna med 3-1 på hemmaplan inför en entusiastisk publik på 150 åskådare. Målen gjordes av Xavier Espinoza Contreras, ett självmål från Fanna och Lukas Makdesi. Märsta IK ser nu fram emot sitt kommande derby mot Bollstanäs.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

pantamera_avc_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

storemore_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

spedition_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

aldreomsorg_helsida
steningekompani_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
spedition_outsider
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
connys
storemore_out
outsider_aldreomsorg